ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Ελαιόλαδο από τους ελαιώνες του κληροδοτήματος Παναγιώταρου προσφορά στο Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας

Για πρώτη φορά η Κοινότητα Μικρής Μαντίνειας μάζεψε τις ελιές από τους ελαιώνες του κληροδοτήματος Παναγιώταρου. Με τη βοήθεια εθελοντών που εργάστηκαν αφιλοκερδώς, το ελαιόλαδο εμφιαλώθηκε δωρεάν από τον Συνεταιρισμό Αβίας και Μ.Μαντίνειας και προσφέρθηκε στο Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας για τις άπορες οικογένειες. Η ποσότητα που εμφιαλώθηκε είναι 100 κιλά.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

“Σε προσφορά ελαιολάδου στο Δήμο, προκειμένου να διανεμηθεί σε δικαιούχους του Δημοτικού Παντοπωλείου, προχώρησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Μ. Μαντίνειας Γιώργος Σπίνος. Το ελαιόλαδο έχει συλλεχθεί από τους ελαιώνες του κληροδοτήματος Παναγιώταρου.

Σημειώνεται ότι με απόφαση της Κοινότητας, φέτος έγινε εθελοντική ελαιοσυγκομιδή, ενώ ακολούθησε και τυποποίηση του ελαιολάδου που παράχθηκε από τον ελαιώνα του κληροδοτήματος, κίνηση για την οποία ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος συνεχάρη το Δ.Σ. της Κοινότητας Μ. Μαντίνειας”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

ΣΠΙΝΟΣ: “Με απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου για πρώτη φορά έγινε ελαιοσυγκομιδή στους ελαιώνες Παναγιώταρου από την Κοινότητα”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας, Γιώργος Σπίνος:

“Σήμερα 14/04/2020, παραδόθηκε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη η πρώτη ποσότητα ελαιολάδου από τα ελαιόδεντρα του κληροδοτήματος Παναγιώταρου, προς διάθεση στις άπορες οικογένειες του Δήμου Καλαμάτας, υλοποιώντας έτσι την απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου για την έλαιοσυγκομιδή από την Κοινότητα για πρώτη φορά .
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως τον κ. Ι. Σαφιολέα (κοινοτικό σύμβουλο) και κ.Θ. Παναγιωταρέα, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια με τα συνεργεία τους αφιλοκερδώς, καθώς επίσης και τον Συνεταιρισμό Αβίας& Μ.Μαντίνειας και τον πρόεδρο κ.Β. Κοζομπόλη για την δωρεάν εμφιάλωση της παραπάνω ποσότητας ελαιολάδου.
Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα Σε Όλους με Υγεία !”

Ελαιόλαδο από τους ελαιώνες του κληροδοτήματος Παναγιώταρου προσφορά στο Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας
To Top