ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Έλα και εσύ..!”: Βραδιά αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 21.15 στον χώρο αθλοπαιδιών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Βραδιά Αλληλεγγύης «Έλα και εσύ…!» με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας.

Η εκδήλωση υλοποιείται υπό την αιγίδα του “Καλαμάτα 2030”, με τη συνεργασία του Συλλόγου Τριτέκτων Μεσσηνίας, της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Φάος» , του συλλόγου χορευτικών εκδηλώσεων “Dance Challenge” και του Ν.Ο.Κ.

Τη μουσικοχορευτική βραδιά θα παρουσιάσουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Άστρη Μαυρέα και Νίκος Κουρής, ενώ θα συμμετέχουν το ροκ μουσικό συγκρότημα “Blues Escape”, οι Μάριος Σαρέλλας, Δημήτρης Αθανασακόπουλος και Ελένη Πανταζοπούλου, o Σύλλογος Χορού “Just Dance School” και η Ακαδημία Χορού “Απόλλων και Άρτεμις”.

Στο κάλεσμα που απευθύνουν προσκαλούν τους κατοίκους της Καλαμάτας, αντί εισιτηρίου να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, τρόφιμα σε κονσέρβες κ.α.) για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, σε μια βραδιά που θα συνδυάζει αλληλεγγύη, αγάπη, τραγούδι, χορό και μουσική.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή τους, “Οι προσφορές μας αγάπης θα παραδοθούν στο Δημοτικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας, με την ελπίδα να ξεκινήσουμε μια συζήτηση για την καλύτερη και δικαιότερη λειτουργία του, για το άνοιγμά του σε φορείς και πρόσωπα με σπουδαίο κοινωνικό ρόλο, για την δύναμη της αλληλεγγύης και την ουσιαστική προσφορά στους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη. «Ελα και εσύ…» και πρόσφερε χαμόγελα αγάπης!”

Διοργάνωση
ΚΑΛΑΜΑΤΑ2030

Υποστηρικτές
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΦΑΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ DANCE CHALLENGE

Συμμετέχουν

Mε rock ήχους οι “BLUES ESCAPE”
Ο Μάριος Σαρέλλας, συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Αθανασακόπουλο και την Ελένη Πανταζοπούλου
Ο Σύλλογος χορού “JUST DANCE SCHOOL”
Η Ακαδημία Χορού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΣ”

Χορηγοί
“ΣΤΟ ΚΥΜΑ” ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ – ΚΑΦΕ
“ΑΚΤΗ ΝΟΚ” ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Παρουσιαστές
ΑΣΤΡΗ ΜΑΥΡΕΑ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

To Top