Αθλητισμός

ΕΛ.ΑΣ.- Πυροσβεστική: 59-61 υπέρ της Αγίας Αικατερίνης!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Μέσω του αγαπημένου τους αθλήματος basket τα δυο σώματα ασφαλείας, η Ελληνική Αστυνομία και η Πυροσβεστική Καλαμάτας, επέλεξαν χτες το απόγευμα στο κλειστό της Παραλίας να ενισχύσουν την ανέγερση του Ι.Ν. της Αγίας Αικατερίνης στο Νησάκι.
Αν και δεν έχουν συγκεντρωθεί όλα τα μπλοκ, με το αντίτιμο να είναι 2 ευρώ το κάθε ένα εισιτήριο, υπάρχει αισιοδοξία ότι το ποσό ίσως φτάσει και τις 2.000!

Σε έναν αγώνα που είχε και αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού έληξε 61-59 υπερ της Πυροσβεστικής και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Παρά τα αυξημένα καθήκοντα που έχουν αυτό τον καιρό, βρήκαν χρόνο και διάθεση για να βοηθήσουν την Εκκλησία, κάτι που αναγνωρίστηκε από όλους.


Ο Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας.


Ο Διοικητής της ΠΥ Καλαμάτας Κων. Θεοφιλόπουλος

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να διοργανωθεί και ποδοσφαιρικός αγώνας στον οποίο θα συμμετέχουν σπουδαία ονόματα του αθλητισμού…

Τον αγώνα παρακολούθησε κι ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος, μαζί με τους Διοικητές των υπηρεσιών, αυτοδιοικητικούς, στελέχη των σωμάτων κι αρκετούς φιλάθλους.


Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος

Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει τόσο τα οικονομικά της όλης προσπάθειας, όσο και να παραμένει ενεργή η σκέψη και η δράση βοήθειας των προσπαθειών που καταβάλλουν οι λειτουργοί και οι ενορίτες τους ναού που σιγά σιγά κατασκευάζεται.

To Top