ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός ΝΔ ο Καμπόσος με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τίθεται ο δήμαρχος του Άργους Καμπόσος, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τίθεται ο δήμαρχος του Άργους Καμπόσος, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις νέες προκλητικές αναρτήσεις που έκανε στα social media, με την Πειραιώς να μιλά για «απαράδεκτες δηλώσεις».

«Οι σημερινές αναφορές του δήμαρχου Άργους Δημ. Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Τι απαντά ο Δήμαρχος Άργους

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Καμπόσος αναφέρει: «Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας. Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι. Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους. Παραμένω σταθερός στις Αξίες της Δημοκρατίας και του Ελεύθερου λόγου. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ».

Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία σημειωτέον κατέβηκε από το Facebook του Δημάρχου μετά από κάποια ώρα, ο κ. Καμπόσος χαρακτήρισε “σαλεμένο” τον Γ. Μπουτάρη για τον οποίον είπε πως φοράει “καπελάκι” και γι’ αυτό λέει ότι θέλει.

“Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων. Ο Μπουτάρης μπορεί να κάνει ότι θέλει, να κάνει εκπομπές μέσα από πορνεία να βρίζει όποιον θέλει… δεν κόβω το σχοινί άμα δω κρεμασμένο τον Καμμένο (είχε πει)… μπορεί να τα λέει επειδή φοράει το καπελάκι. Έχει ταραγμένο νου, έχει προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα” ανέφερε στη προκλητική ανάρτησή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται οτι «επειδή τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου του Δήμου Άργους-Μυκηνών είναι πιο γρήγορα από αυτά της ΝΔ και απέσυραν το σχετικό βίντεο του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου από το youtube, επισυνάπτουμε το σχετικό απόσπασμα, αναμένοντας την απάντηση του κ. Μητσοτάκη».

ΣΥΡΙΖΑ: Χρειάστηκαν να περάσουν 20 ημέρες για να βρει το θάρρος ο Κυρ. Μητσοτάκης να τον διαγράψει

«Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του», απάντησε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική.Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες«.

Νωρίτερα, στην αρχική του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τόνιζε: «Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία. Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ;» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

To Top