ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκθετήριο μεσσηνιακών προϊόντων στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας

ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ένα χώρο προβολής των Μεσσηνιακών ποιοτικών προϊόντων ετοίμασε ο Δήμος Καλαμάτας, στο ιστορικό Δημαρχείο και την ανατολική πλευρά του ισογείου, έναντι του Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης.

Ο χώρος αυτός αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη Ιανουαρίου 2018, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και θα προβάλει τα ποιοτικά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 50 ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Σκοπός είναι να συνδυασθεί ο χώρος προβολής των τοπικών προϊόντων με το παρακείμενο Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης, που καταγράφει μεγάλη επισκεψιμότητα, καθώς μέσα σε μόλις 6 μήνες έχει υποδεχθεί πάνω από 13.000 άτομα από 50 χώρες.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

Με επιστολή του, ο Δήμαρχος ζητεί από επιχειρηματίες να εφοδιάσουν το εκθετήριο με τα προϊόντα τους, τα οποία επιθυμούν να προβληθούν.
Η διάθεση του χώρου θα γίνει ύστερα από κλήρωση και η έκτασή του εξαρτάται από τον αριθμό των αιτήσεων που θα κατατεθούν.

Στόχος είναι να αποτελέσει ο χώρος αυτός σημείο προβολής και προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, ώστε να γίνουν ευρύτερα γνωστά στην ελληνική και διεθνή αγορά μέσω των τουριστών, οι οποίοι επισκέπτονται την περιοχή μας.

Εκθετήριο μεσσηνιακών προϊόντων στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας
To Top