Τουρισμός

Εκθετήριο Μεσσηνιακών Προϊόντων: Σε λειτουργία 7 ημέρες την εβδομάδα

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Εκθετήριο Μεσσηνιακών Προϊόντων στο κτήριο του ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας, τον πεζόδρομο της Αριστομένους, όπου μπορεί κανείς να δει δείγματα προϊόντων μεσσσηνιακών επιχειρήσεων, να γνωρίσει τις τοπικές επιχειρήσεις, και τα αυθεντικά μεσσηνιακά προϊόντα.

Το Εκθετήριο λειτουργεί από τον Ιανουάριο, και μαζί με το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης, δέχονται τουρίστες και επισκέπτες της πόλης της Καλαμάτας, που ενημερώνονται τόσο για τα αξιοθέτα της μεσσηνικής πρωτεύουσας όσο και για τα τοπικά μας προϊόντα. Παστέλι Καλαματατιανό, ελαιόλαδο, ελιές Καλαμών, ξίδι και τσίπουρα, σύκα, μαρμελάδες, βρίσκονται στις προθήκες του, όχι προς πώληση, αλλά προς ενημέρωση των επισκεπτών της Καλαμάτας.

Στόχος είναι να εμπλουτιστεί η έκθεση και με άλλα τοπικά προϊόντα, γι’αυτό και γίνεται κάλεσμα προς τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους να μην διστάσουν να το κάνουν, καθώς πρόκειται για μια άμεση διαφήμιση των τοπικών προϊόντων μας σε επισκέπτες από τουλάχιστον 50 χώρες, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία.


Όμως οι επισκέψεις δεν περιορίζονται μόνο στους τουρίστες αλλά και αρκετά σχολεία το επισκέπτονται.
Οι ώρες λειτουργίας του είναι, από τις 09.00-21.00 καθημερινές, και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00-14.00 και από τις 17.00-21.00.

To Top