Αθλητισμός

Έκτακτο- Εκλογές ΕΠΟ: Αποσύρθηκε ο Νίκας, μόνος του ο Ζαγοράκης για την προεδρία

Σημαντική εξέλιξη στις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ που ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου με τηλεδιάσκεψη των εκλεκτόρων και του απερχόμενου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας, γνωστοποίησε πώς αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ πράγμα που σημαίνει πως ο Ζαγοράκης συνεχίζει μόνος προς τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας!

Μετά τις τοποθετήσεις θα αρχίσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία και το μεσημέρι θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Για να φτάσουμε στον αριθμό των 69 εκλεκτόρων υπάρχουν 53 Ενώσεις και μία της Σάλας (54). Βέβαια η ΕΠΣ Σάμου έχει δηλώσει πως θα απέχει, οπότε εφόσον το τηρήσει τότε οι Ενώσεις που θα ψηφίσουν θα είναι 53. Είναι οι 14 ομάδες της Λίγκας που ψηφίζουν, της πρώτης κατηγορίας δηλαδή και 1 ψήφος της Super League 2 / Football League. Άπαντες ψηφίζουν για πρόεδρο, Εκτελεστική Επιτροπή, αναπληρωματικά μέλη και για ότι άλλο απαιτηθεί (με δυνατότητα για μέχρι 11 μέλη για το Δ.Σ.).

Οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (Δ.Σ. της ΕΠΟ) είναι συνολικά 17 και διαμορφώνονται ως εξής:
11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
4 μέλη προερχόμενα από τη Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μάκης Γκαγκάτσης και Τάκης Αγραφιώτης)
1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ

 

Έκτακτο- Εκλογές ΕΠΟ: Αποσύρθηκε ο Νίκας, μόνος του ο Ζαγοράκης για την προεδρία
To Top