ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Καλαμάτα-Ριζόμυλος ζητά ο Καφαντάρης

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου Νέστορος ζητά ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Ελπίδας” και πρώην Δήμαρχος, Δημήτρης Καφαντάρης, με μοναδικό θέμα την πορεία του έργου Καλαμάτα-Ριζόμυλος, προκειμένου όπως λέει, να αρθούν τυχόν εμπόδια και να προχωρήσει γρήγορα η υλοποίηση του έργου. Ζητά μάλιστα να κληθούν και τα τοπικά συμβούλια αλλά και φορείς και επαγγελματίες της περιοχής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ

Δημοτικός Συνδυασμός “Δύναμη Ελπίδας”

Προς : 1. Δήμαρχο
2. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Πυλου Νεστορος .

Κοιν: Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων,

Πυλος 16/10/2019

Θέμα : Εθνικός Δρόμος “Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πυλος – Μεθωνη”.

Κύριε Δήμαρχε

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει έντονη συζήτηση αλλα και μεγάλη δημοσιότητα για την πορεία υλοποίησης του εργου “αναβάθμιση εθνικού δρόμου Καλαματα – Ριζομυλος – Πυλος – Μεθωνη” .
Οπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο έργο , εδώ και αρκετά χρονια είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρης της Μεσσηνιας, ενα έργο που αποτελεί όραμα δεκαετιών για τους συνδημότες μας και συνδέεται άρρηκτα με την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας λόγο της μεγάλης προστιθέμενης αξίας που θα δώσει στον τόπο μας , ένα έργο που πρωτίστως ενδιαφέρει τον Δήμο Πύλου Νεστορος.
Πρόσφατα δημοσιεύματα με πληροφορίες που διαχέονται, αναφέρουν ότι το έργο βρίσκεται “Κολλημένο” στην γραφειοκρατία.

Κύριε Δήμαρχε

Ζήτω την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, βάση του νόμου 4555/2018 άρθρο 74 παράγραφος 2, με μοναδικό θέμα “Την πορεία υλοποίησης του εργου της αναβάθμισης του οδικού άξονα Καλαματας Πυλου Μεθωνης ” παρουσία των μελών των τοπικών συμβουλίων, των φορέων του Δήμου μας, των Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Ο σκοπός της συνεδρίασης είναι να χαράξουμε κοινή πορεία προκειμένου να ξεπεραστούν τυχόν εμπόδια και να προχωρήσει η γρήγορη υλοποίηση του εργου .

Με εκτίμηση

Δημητρης Καφαντάρης
πρ. Δημαρχος
Δημοτικός Συμβουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ” Δύναμη Ελπίδας ”

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Πελαγία Λευτακη
Νικος Κωνσταντοπουλος
Αγγελος Μπιζος
Εφη Σπυροπουλου
Περικλης Κοντογονης
Γιαννης Σαρδελης
Νικος Βαγγαλης
Νικος Γιαννακοπουλος
Γιώργος Μπαχούμας

Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Καλαμάτα-Ριζόμυλος ζητά ο Καφαντάρης
To Top