ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη ειδοποίηση για έντονες και πολύωρες βροχοπτώσεις!

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ “ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ”

Μια νέα έντονη κακοκαιρία, που ονομάσθηκε «Πηνελόπη» από την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας, από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, και από τα δυτικά.

Με έκτακτη ανακοίνωση η Πολιτική Προστασία του Δήμου Καλαμάτας κι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ενημερώνουν πως από σήμερα Κυριακή βράδυ 25/11/2018 προς Δευτέρα ξημερώματα, αναμένονται έντονες και πολύωρες βροχοπτώσεις .

Σύμφωνα με προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και τοπικών συστημάτων πρόβλεψης καιρικών φαινομένων, κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, προβλέπονται έντονες και πολύωρες βροχοπτώσεις, υψηλής ραγδαιότητας.
Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας, έχει ήδη προβεί σε ενημέρωση προέδρων τοπικών διαμερισμάτων και εθελοντικών ομάδων.
Μηχανήματα και εργαζόμενοι, Δήμου και ΔΕΥΑΚ, είναι σε επιφυλακή.
Η δημοτική αστυνομία κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνει “ευπαθείς περιοχές”.
Εφιστούμε την προσοχή στους συνδημότες μας, και τους καλούμε να αποφύγουν τις βραδινές μετακινήσεις.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 27210 89080.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (25/11) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.

ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (25/11) ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

TΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (26/11) ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΉ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ.
ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΥΦΕΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr

ΘΕΟΔ. Ν. ΚΟΛΥΔΑΣ
ΔΝΤΗΣ ΕΜΚ

Έκτακτη ειδοποίηση για έντονες και πολύωρες βροχοπτώσεις!
To Top