ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 7 κλοπές σε σπίτια σε Πύλο και Μεσσήνη

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 19.000 ΕΥΡΩ Η ΛΕΙΑ ΤΩΝ 3 ΔΡΑΣΤΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠHΣ

Εξιχνιάστηκαν απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος επτά περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στη Μεσσηνία.

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τρεις ημεδαποί, δύο 25χρονοι και ένας 34χρονος.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα, που συνολική τους αξία ξεπερνά τις 19.000 ευρώ

Οι δράστες “ρήμαζαν” σπίτια σε χωριά του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Δήμου Μεσσήνης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου- Νέστορος και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 4.12.2015 έως την 23.12.2015, διέπραξαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας και μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -19.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Εξιχνιάστηκαν 7 κλοπές σε σπίτια σε Πύλο και Μεσσήνη
To Top