ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: 6 τα κρούσματα κορωνοϊού μέχρι τώρα-Πόσοι υπάλληλοι απουσιάζουν με άδεια ειδικού σκοπού

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σε 6 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς στα 3 της Μεσσηνίας και στο ένα της Λακωνίας, προστέθηκαν την Τρίτη 24 Μαρτίου, ένα στην Αρκαδία και ένα στην Αργολίδα.

Αυτό έγινε γνωστό κατά την υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις 9 το πρωί στην Τρίπολη, στην οποία μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν και οι αντιπεριφερειάρχες.

ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΑΣ Ή ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Όσον αφορά τις υπηρεσίες της Περιφέρειες, στη σημερινή σύσκεψη διαπιστώθηκε βελτιωμένη, σε σχέση με τη Δευτέρα, η παρουσία των υπαλλήλων, τόσο στην έδρα, όσο και στις Περιφερειακές Ενότητες.

Στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε η αποστολή, εκ μέρους της έδρας της Περιφέρειας, υλικών και εξοπλισμού προς δομές υγείας και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα.

Στον πιο κάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τη δυναμικότητα των υπηρεσιών της Περιφέρειας την Τρίτη 24 Μαρτίου:

Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα υλικά που διέθεσε η έδρα της Περιφέρειας προς δομές υγείας και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα. Σημειώνεται, ότι στον εν λόγω πίνακα δεν περιλαμβάνονται υλικά που διαθέτουν οι Π.Ε. προς τους φορείς της περιοχής τους:

COVID 19 – ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: 6 τα κρούσματα κορωνοϊού μέχρι τώρα-Πόσοι υπάλληλοι απουσιάζουν με άδεια ειδικού σκοπού
To Top