ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρυβαν 1 κιλό κοκαΐνης πίσω από την εικόνα της Παναγίας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!-ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΥΠΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ύστερα από ενδελεχή έρευνα σε σπίτι ζευγαριού στον Πειραιά ότι πίσω από την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο ενός δωματίου είχε κατασκευαστεί μια κρύπτη, στην οποία και φυλάσσονταν ένα κιλό κοκαΐνης, αλλά και 12.560 ευρώ που εκτιμάται ότι είναι τα κέρδη από τα ναρκωτικά και γι’αυτό κατασχέθηκαν.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το Σαββάτο 13 Ιανουαρίου 2018 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο άτομα εκ των οποίων ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 33χρονη ημεδαπή, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, επετεύχθη ο εντοπισμός των ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Όπως εξακριβώθηκε, το διαμέρισμα στον Πειραιά, όπου διέμεναν οι κατηγορούμενοι, χρησιμοποιείτο ως χώρος νόθευσης, επανατυποποίησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.

Από τις διενεργηθείσες έρευνες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε τοίχο εντός του διαμερίσματος, και πίσω από την εικόνα της Παναγίας καθώς και σε αποθήκη, που διατηρούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -1.015,7- γραμμαρίων,
ποσότητα ηρωίνης βάρους -19,9- γραμμαρίων,
νοθευτική ουσία κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, βάρους -4.110- γραμμαρίων,
νοθευτική ουσία ηρωίνης, βάρους -1.269- γραμμαρίων,
-το χρηματικό ποσό των -12.560- ευρώ,
-ΙΧΕ αυτοκίνητο,
-υδραυλική πρέσα,
-δύο (2) μεταλλικά καλούπια και μεταλλική πλάκα,
-δύο (2) ζυγαριές ακριβείας,
-πέντε (5) κινητά τηλέφωνα,
-πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και πλαστό χαρτονόμισμα των -50- ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

To Top