ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Εκρηκτικά” τα εγκαίνια στο “Καρναβαλοχωριό” με πασαρέλα των γκρουπ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΣΤΟΛΩΝ

Τα εγκαίνια στο “Καρναβαλοχωριό” άνοιξαν και επίσημα τις προκαρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ντελάλη για τα εγκαίνια του “Καρναβαλοχωριού” που συνοδεύτηκαν από την επίσημη παρουσίαση, για πρώτη φορά, των στολών των γκρουπ του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ “ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ” ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Τον τοίχο της θλίψης, των καθημερινών προβλημάτων, της στεναχώριας και της κατήφειας διέλυσε με “εκρηκτικά” ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σηματοδοτώντας έτσι και την αλλαγή της διάθεσης, τη χαρά, το κέφι και την ξεγνοιασιά που φέρνει το Καρναβάλι στην πόλη της Καλαμάτας. Ακολούθησε η παρουσίαση της βασίλισσας του φετινού Καρναβαλιού, και στη συνέχεια το fashion show από τις καρναβαλικές στολές που θα δούμε να παρελαύνουν στο φετινό Καλαματιανό Καρναβάλι.

Η 26χρονη Βασίλισσα Ευγενία Ρηγοπούλου φόρεσε το στέμμα της!

Πολύ κέφι, χορός και δυνατή μουσική έδωσαν στον κόσμο που παρακολουθούσε μια πρώτη “γεύση” από το τι θα επακολουθήσει την περίοδο των Αποκριών στην πόλη της Καλαμάτας καθώς η νέα Δημοτική Αρχή φιλοδοξεί το φετινό Καρναβάλι να είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, με πολλές εκδηλώσεις, εκπλήξεις, συμμετοχή όλου του κόσμου της πόλης και προσέλευση εκατοντάδων επισκεπτών. Τα σπιτάκια, που απαρτίζουν το “Καρναβαλοχωριό”, παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Καλαμάτας στα γκρουπ των καρναβαλιστών για να εκθέτουν τις στολές τους, ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει και carnaval radio.

To Top