Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά-Summer Camp: Ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές με παιχνίδια, εκδρομές, αθλήματα για όλα τα παιδιά

Ξεκινά τη Δευτέρα το Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά: “Δροσερό” πρόγραμμα με αθλήματα και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Τα σχολεία κλείνουν για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά συνεχίζουν μέχρι 31 Ιουλίου με Summer Camp. Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά έχουν ετοιμάσει ένα “δροσερό” και πρωτότυπο καλοκαιρινό πρόγραμμα με προτεραιότητα στην ψυχαγωγία αλλά και τη μάθηση. Τα παιδιά που ολοκλήρωσαν το Νηπιαγωγείο, τα παιδιά του Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου, έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να αθληθούν, να μάθουν, να διασκεδάσουν το καλοκαίρι μέσα στις εγκαταστάσεις του Σχολείου, με δημιουργική απασχόληση, γνωριμία με αθλήματα όπως το beach volley, beach tennis, το πάντελ, το κανόε καγιάκ, την τοξοβολία, το κρίκετ επί χόρτου και πολλά άλλα. Με έμφαση στα Ολυμπιακά αθλήματα- με αφορμή και την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι- τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν, έως και 31 Ιουλίου, αποκτώντας νέες φιλίες, και αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ

Μέσα σε ένα όμορφο, ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον θα λειτουργήσει και φέτος το Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που ολοκλήρωσαν το Νηπιαγωγείο έως και μαθητές που τελείωσαν την Α΄ Γυμνασίου. Κατά τη φετινή χρονιά θα λειτουργεί σε 6 εβδομαδιαίες περιόδους και 3 επιπλέον ημέρες, από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 31 Ιουλίου. Οι δραστηριότητες θα γίνονται υπό την επίβλεψη καταρτισμένων εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων.

Το ημερήσιο πρόγραμμα είναι καθημερινό (εκτός σαββατοκύριακου) από τις 07:00 έως τις 16:00. Στόχος μας είναι τα παιδιά να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τις ημέρες των διακοπών τους, διασκεδάζοντας με τους φίλους τους, αποκτώντας όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαιρινό πρόγραμμα. Φέτος το Summer Camp έχει θέμα: Ολυμπιακοί Αγώνες.

Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι:

· Αθλητισμός: padel, ποδόσφαιρο, beach volley – beach tennis, volley, tennis, μπάσκετ, τοξοβολία, στίβος μάχης – survivor, παιχνίδια με νερά, Κανόε καγιάκ, χόκεϊ επί χόρτου

· Εκδρομές – επισκέψεις – μπάνιο στη θάλασσα

· Μουσική, θέατρο, ζωγραφική, πηλός, χορός, μαγειρική – ζαχαροπλαστική

· Ρομποτική, πειράματα Φυσικών Επιστήμων, Minecraft Education

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε
μαζί μας στο 27210-92022/-92122 ή στο 6932063827.

Υπεύθυνες προγράμματος: Βίκυ Γεωργαρά και Σταματίνα Μπουγά

Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία γεμάτη μάθηση και διασκέδαση!

To Top