Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: “Smile it’s Saturday!”-Καθιερώνουν πρόγραμμα άθλησης τα Σάββατα για παιδιά και γονείς!

“Σε μια προσπάθειά μας να γεμίσουμε τα Σάββατα του Ιουλίου με δραστηριότητες τόσο αθλητικές όσο και ψυχαγωγικές για τα παιδιά, δημιουργήσαμε το “Smile it’s Saturday”, ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε παιδιά Προνηπίου και Νηπίου(2014,2015,2016), αλλά και στους γονείς τους!”, μας ενημερώνει η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, Γιώτα Τσιάλα.

“Όσον αφορά στα παιδιά, θα έχουν τη δυνατότητα κάθε Σάββατο μέσα στον Ιούλιο να καταπιάνονται τις ώρες 09:00-14:00 με αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, τένις, στίβο, τραμπολίνο, μπάσκετ, αλλά και διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα.

Επίσης, θα ασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες, όπως κατασκευές και ελεύθερο παιχνίδι. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται ως επί το πλείστον σε ανοιχτούς χώρους, όπου τηρούνται αυστηρά όλα τα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Η εκπαιδευτική μας ομάδα απαρτίζεται από παιδαγωγούς και καθηγητές Φυσικής Αγωγής με μεγάλη εμπειρία. Για κάθε Σάββατο θα υπάρξει κι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα το οποίο θα κοινοποιείται στη σελίδα του Σχολείου στο Facebook και θα αποστέλλεται μέσω e-mail στους συμμετέχοντες.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες των παιδιών, την ώρα 10:00-11:00, θα έχουν και οι γονείς τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο τένις ενηλίκων. Για όποιον γονέα θα ήθελε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του τένις υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφή του παιδιού στις δραστηριότητες και ολόκληρης της ημέρας, αλλά και μεμονωμένα στις δραστηριότητες που αντιστοιχούν στη μια ώρα μόνο του τένις ενηλίκων.

Για πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 27210 92122/92022 και 6947899436 (Τσιάλα Γιώτα). Η προσέλευση θα γίνεται αυστηρά, αφού πρώτα έχει κλειστεί η αντίστοιχη θέση για λόγους ασφάλειας και προγραμματισμού.
Σας περιμένουμε να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε παρέα!”

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: “Smile it’s Saturday!”-Καθιερώνουν πρόγραμμα άθλησης τα Σάββατα για παιδιά και γονείς!
To Top