Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Τα προνήπια στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας

Η βαθμίδα των Προνηπίων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, στα πλαίσια της θεματικής ενότητας «Η μουσική και οι μουσικοί» επισκέφθηκαν το Μουσικό σχολείο Καλαμάτας.

Εκεί, οι κ.κ. Σόλαρης, Κοτταρίδης, Βόλλαρης, Σιψάκος, Τσίτσα και Ψαραδέλλη καλωσόρισαν μαζί με τους μαθητές του Λυκείου, τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων στο αμφιθέατρο, όπου ένα ωραίο σκηνικό είχε στηθεί.
Οι μαθητές του Μουσικού σχολείου παρουσίασαν την ορχήστρα τους και τα μουσικά όργανα που την απαρτίζουν ενώ παράλληλα απάντησαν στις απορίες των Προνηπίων.

Η γυναικεία χορωδία του σχολείου παρουσίασε ένα σέρβικο τραγούδι με τη συνοδεία του πιάνου ενώ την παραδοσιακή ορχήστρα συνόδευσαν και τα Προνήπια ανεβαίνοντας επάνω στη σκηνή.
Το υπέροχο ντουέτο από κιθάρες ακολούθησε η παρουσίαση των τραγουδιών που τα Προνήπια είχαν ετοιμάσει από το σχολείο τους, παίρνοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα από τους μεγάλους τους φίλους.
Τα Προνήπια ευχαρίστησαν θερμά τους παρευρισκόμενους για τη φιλοξενία και τους δώρισαν το μουσικό όργανο της βροχής που είχαν κατασκευάσει στην τάξη.

Ήταν πραγματικά μια υπέροχη επίσκεψη γεμάτη από όμορφες μελωδίες που έκαναν τα παιδιά να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της μουσικής και τα βοήθησαν να καταλάβουν πως είναι ένα μέσο που ενώνει τους ανθρώπους.

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Τα προνήπια στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας
To Top