Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Καλοκαιρινή προετοιμασία για την επόμενη τάξη για μαθητές από όλα τα σχολεία!

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τα μαθήματα αλλά και το παιχνίδι συνεχίζονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, μέσα από το Summer Camp.

Φέτος όμως το σχολείο καινοτομεί ακόμα μια φορά και ξεκινά προετοιμασία μαθητών για την επόμενη τάξη. Start Strong,ονομάζεται το πρόγραμμα εντατικών μαθημάτων διάρκειας 3 εβδομάδων.  Όπως μας δήλωσε ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Φώτης Μπουγάς,  λόγω της πανδημίας και των περιορισμένων μαθημάτων που έγιναν, κάποιοι μαθητές ίσως αισθάνονται την ανάγκη να καλύψουν ενδεχομένως κάποια κενά, ή να εμπεδώσουν καλύτερα τις γνώσεις της τάξης τους. Για αυτά τα παιδιά οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά είναι εδώ! Με καθημερινά μαθήματα τριών διδακτικών ωρών, που συνοδεύονται όμως και από παιχνίδι, αθλήματα και ψυχαγωγία, οι μαθητές και μαθήτριες από όλα τα σχολεία μπορούν να συμμετέχουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την επόμενη τάξη φοίτησης.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά από Γ’ Δημοτικού έως και Α’ Λυκείου. Η μετακίνηση των παιδιών εξασφαλίζεται με σχολικά λεωφορεία. Η προετοιμασία ξεκινά τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου, ενώ όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να  δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 8 Ιουλίου.

 

SUMMER CAMP: Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ!

Μάλιστα ειδικά φέτος το Summer Camp θα διαρκέσει μέχρι τέλος Αυγούστου, και όπως δήλωσε στο MessiniaLive ο διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Φώτης Μπουγάς, στο καλοκαιρινό σχολείο συμμετέχουν και παιδιά Ελλήνων του εξωτερικού που έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν την ελληνική γλώσσα, και να εξοικειωθούν καλύτερα με τα ελληνικά τους. Τα παιδιά παίζουν, διασκεδάζουν, περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, μαθαίνουν και προετοιμάζονται για την επόμενη τάξη.

To Top