Αθλητισμός

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: “Πολυπαραγοντική προπόνηση-Δημιουργώντας τη Νέα Γενιά αθλητών”- Ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο με τον Αχιλλέα Υφαντίδη

Ο Ψυχολόγος Υψηλής Απόδοσης και Επικοινωνιολόγος,  Αχιλλέας Υφαντίδης, έρχεται στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά με μια εμπνευσμένη διαδραστική ομιλία με θέμα: «Πολυπαραγοντική προπόνηση.  Δημιουργώντας τη Νέα Γενιά Αθλητών» το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6.30 το απόγευμα.

Ο Αχιλλέας Υφαντίδης, εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο της ψυχολογίας υψηλής απόδοσης, θα μοιραστεί τις γνώσεις του για το πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε τη νέα γενιά αθλητών, επικεντρώνοντας στη σωστή επικοινωνία μεταξύ γονέων, προπονητών και παιδιών – αθλητών.

Θέματα Ομιλίας:

Επικοινωνία Γονιού – Προπονητή – Παιδιού: Πως η επικοινωνία ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις πυλώνες μπορεί να διαμορφώσει θετικά την αθλητική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.

Εκπαίδευση Παιδιών – Αθλητών στον Ψηφιακό Κόσμο: Πως μπορούμε να εκμαιεύσουμε το καλύτερο από τις τεχνολογικές εξελίξεις για την εκπαίδευση παιδιών – αθλητών στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Ψυχολογία Υψηλής Απόδοσης στον Αθλητισμό: Πως οι αρχές της ψυχολογίας υψηλής απόδοσης μπορούν να ενισχύσουν την αθλητική απόδοση των παιδιών.

Είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στην αθλητική ψυχολογία και επικοινωνία. 

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε αυτή τη σημαντική ομιλία που θα διαμορφώσει 

το μέλλον των παιδιών μας μέσω του αθλητισμού”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ TORNADOS PFA

Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχτούμε τον Αχιλλέα Υφαντίδη, ψυχολόγο υψηλής απόδοσης – επικοινωνιολόγο, για δεύτερη φορά στην πόλη μας για μια διαδραστική συζήτηση γύρω από την προσέγγιση του αθλητισμού από γονείς και παιδιά στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

👉 Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο αίθριο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στις 18:30 και είναι μια συνδιοργάνωση του αθλητικού συλλόγου Α.Ε.Π.Σ. ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, της Ακαδημίας ποδοσφαίρου TORNADOS P.F.A. και των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.
👉 Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Best TV και μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ κ. Σίσσυ Τριάντου.

Από την πρώτη εκδήλωση που είχε γίνει στα Εκπ.Μπουγά το 2019.

Δημοφιλέστερα

To Top