Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Ξανά δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού την Παρασκευή μέσω drive through

Rapid tests ανίχνευσης του ιού Covid-19-Τι αναφέρουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά λάβαμε, για ακόμα μια φορά, την πρωτοβουλία να ζητήσουμε να παρευρεθεί στο χώρο του σχολείου μας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ξανά rapid tests ανίχνευσης του ιού Covid-19 τόσο για το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό μας, όσο και για όλους τους συμπολίτες μας. Θεωρούμε ότι ο τακτικός έλεγχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέτρα που μπορεί να λάβει ο καθένας μας, ώστε να προστατέψουμε την υγεία μας αλλά και να περιορίσουμε τη διάδοση του ιού.

Την Παρασκευή, λοιπόν, στις 22 Ιανουαρίου 2021 και τις ώρες 08.30π.μ. έως 04.00μ.μ. κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί δωρεάν rapid tests ανίχνευσης του ιού Covid- 19 σε όποιον συμπολίτη μας το επιθυμεί.

Η δειγματοληψία θα γίνεται με τη μέθοδο drive through, με τα οχήματα να εισέρχονται στο προαύλιο από την κεντρική είσοδο του σχολείου και δεν διαρκεί περισσότερο από δέκα λεπτά. Δέκα λεπτά που αξίζουν τόσο για την προστασία μας όσο και την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, προκειμένου να επανέλθουμε όλοι, το συντομότερο δυνατό, στην κανονική ροή της καθημερινότητας μας.

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Ξανά δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού την Παρασκευή μέσω drive through
To Top