Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Γιορτάζουν τα 30 χρόνια με νέα δομή, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Τα 30 χρόνια τους στην εκπαίδευση γιορτάζουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, αποτελώντας πλέον κομμάτι της εκπαιδευτικής Ιστορίας της πόλης της Καλαμάτας, διδάσκοντας εδώ και 30 χρόνια τα παιδιά της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, καλλιεργώντας ολοκληρωμένες προσωπικότητες και πολίτες του κόσμου.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά για πρώτη φορά ιδρύουν και νέα δομή εντός του σχολείου, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, που παρέχει μαθήματα ξένων γλωσσών σε όλα τα παιδιά, και άλλων σχολείων. Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά είναι οι γλώσσες που διδάσκονται σε όλα τα επίπεδα μέσα από το έμπειρο επιτελείο καθηγητών των Εκπαιδευτηρίων. Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά, από τις 16.00-21.00, ενώ όλες οι αίθουσες διδασκαλίες διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και κατά τη διάρκεια του μαθήματος γίνεται χρήση διαδραστικού υλικού ώστε με βιωματικό τρόπο να κατακτιέται η γνώση της ξένης γλώσσας από τα παιδιά.

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Επίσης μετά από σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας επανέρχεται από τις 20 Σεπτεμβρίου η Απογευματινή Ζώνη στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά. Οι απογευματινές ώρες των παιδιών μας γεμίζουν δημιουργικά με άθληση, φυσικές επιστήμες, ρομποτική, μουσική, αλλά και μελέτη προετοιμασίας για τα μαθήματα της επόμενης μέρας. Έτσι οι μαθητές τα μεσημέρια και τα απογεύματα εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, ψυχαγωγούνται, αθλούνται, κάνουν τις εργασίες τους για την επόμενη μέρα, με την καθοδήγηση και εποπτεία των εκπαιδευτικών του σχολείου.

ΚΔΑΠ- “ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ”

Δημιουργικά μπορούν να περάσουν το χρόνο τους τα παιδιά συμμετέχοντας στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης που λειτουργεί στα Εκπαιδευτήρια. Με ώρες από τις 16.30-20.30 οι μαθητές μπορούν τις απογευματινές να απασχοληθούν και να μάθουν μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, αλλά και μέσα από τη δίωρη μελέτη τα παιδιά να προετοιμάζονται επαρκώς για την επόμενη μέρα.

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΑΘΛΗΣΗΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ένας Πολυχώρος Εκπαίδευσης, Άθλησης Δημιουργίας περιμένει μαθητές και μαθήτριες να διδαχτούν, να αθληθούν, να πάνε ένα βήμα παρακάτω τις γνώσεις τους, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και να απολαύσουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα.

 

 

To Top