Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Έρχεται το Spring Camp για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού

Το Spring Camp των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά είναι εδώ για άλλη μια χρονιά και θα ανοίξει τις πόρτες του για όλα τα παιδιά που θέλουν να περάσουν πιο όμορφα και με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο τις δύο εβδομάδες που θα ξεκουραστούν από την καθημερινότητα του σχολείου.

Έτσι, λοιπόν, από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Πέμπτη (10-13/4) και από την Τρίτη έως την Παρασκευή του Πάσχα (21-24/4) ξεκινά ακόμα ένα Spring Camp, όπου παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα γεμάτο αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Κάθε παιδί θα έρθει σε επαφή με αθλητικές δραστηριότητες όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, η τοξοβολία, το handball, το volley, το ping pong, το street hockey, ενώ θα γνωρίσει και πολλές ακόμη όπως τον χορό, τα εικαστικά, τα πειράματα και τη ρομποτική.

Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τα δίδακτρα, την εγγραφή στο Camp μπορείτε να απευθυνθείτε στο email kdap@bougas-school.gr και στο τηλέφωνο του σχολείου 27210-92022/92122 – 6986081869.

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Έρχεται το Spring Camp για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού
To Top