Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: “Εκπαιδευτικές Διαδρομές στο Δημοτικό σχολείο: Ένα Συνέδριο για Ενημερωμένους Γονείς”-Δηλώστε συμμετοχή!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Το Δημοτικό μας, σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνει με σκοπό να εξερευνήσουμε μαζί τη σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση και τις εκπαιδευτικές στρατηγικές που θέτουμε στο επίκεντρο της διδασκαλίας μας.

⭕️ Πότε; 📅 Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα ⏰ 6.00 μ.μ.
⭕️ Που; Στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του σχολείου μας!
👉 Το θέμα της εκδήλωσής μας “Εκπαιδευτικές Διαδρομές στο Δημοτικό σχολείο: Ένα Συνέδριο για Ενημερωμένους Γονείς”, αντανακλά τη δέσμευσή μας στην προώθηση μιας εκπαίδευσης που στηρίζεται στην αριστεία, την καινοτομία και την ολιστική ανάπτυξη κάθε μαθητή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε εισηγήσεις από εκπαιδευτικούς και ειδικούς στον τομέα της παιδαγωγικής, να συμμετέχετε σε συζητήσεις και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.
✏️ Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα https://forms.office.com/e/90T5kx9R3M?origin=lprLink ή σκανάροντας το qr code.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε και να συνεργαστούμε, προκειμένου να συμβάλουμε στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος εκπαίδευσης που ενδυναμώνει και εμπνέει τους μαθητές μας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα σε όλους της γονείς της Καλαμάτας.

Δημοφιλέστερα

To Top