Το δικό μου Σχολείο

Eκπαιδευτήρια Μπουγά: Η χαρά του παιδιού στο Summer Camp του σχολείου!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ SUMMER CAMP- ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το  πρόγραμμα Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή παιδιών, με τους μικρούς μαθητές να απολαμβάνουν το παιχνίδι, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων. Όπως μας δήλωσε ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Φώτης Μπουγάς, το σχολείο δεν σταματά αλλά συνεχίζει με πολλές καλοκαιρινές δραστηριότητες έως και τις 31 Ιουλίου!

SUMMER CAMP ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ειδικό καλοκαιρινό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ηλικίες των παιδιών έχει σχεδιαστεί και εφαρμόζεται ώστε οι μικροί μαθητές να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους στο σχολείο. Αθλητικές δραστηριότητες, εκδρομές, μαθήματα κολύμβησης και μπάνιο στη θάλασσα, μουσική, χορός και παιχνίδια έχουν επιστρατευτεί προκειμένου τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστα.

Το πρόγραμμα του Summer Camp απευθύνεται σε παιδιά  Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου. Τα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και μπορούν να συμμετάσχουν για όσο χρονικό διάστημα θέλουν. Κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική και οι δραστηριότητες ποικίλλουν.

ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ SUMMER CAMP ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Το σχολείο καινοτομεί και από 1η Ιουλίου ξεκινά και αγγλόφωνο summer camp που θα διαρκέσει  2 εβδομάδες , όπου η συνεννόηση και η εκπαίδευση των μικρών παιδιών θα γίνεται στα αγγλικά.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ DEBATE ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 13-18 ΕΤΩΝ

Μάλιστα, για τα μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά, από 13-18 ετών [β’Γυμνασίου-γ’Λυκείου] θα λειτουργήσει για πρώτη φορά αγγλόφωνο πρόγραμμα Ρητορικής, Επιχειρηματολογίας και Λόγου, [Debate Public Speaking Course] ένα debate αποκλειστικά στα αγγλικά από αγγλόφωνους καθηγητές.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Γεωργία Γραμματικού, η οποία διδάσκει εδώ και χρόνια το συγκεκριμένο πρόγραμμα ρητορικής στο Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία, και  θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου και για 3 εβδομάδες, ενώ με την ολοκλήρωσή του τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα δημόσιο debate στα αγγλικά,  σε κοινό,  και να λάβουν και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

DEBATE COURCE ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

To Top