ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: 305 rapid test σήμερα απο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ-Όλα αρνητικά

Συνολικά 305 συμπολίτες μας έκαναν σήμερα τεστ γρήγορης ανίχνευσης κορονοϊού στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, όπου από νωρίς το πρωί είχε στηθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Και τα 305 τεστ βγήκαν αρνητικά στον κορονοϊό προσφέροντας χαμόγελα ανακούφισης.

Ήδη από νωρίς το πρωί στον χώρο στάθμευσης του Σχολείου συνέρρεαν αυτοκίνητα των οποίων οι οδηγοί και οι επιβάτες έκαναν τεστ. Σε τεστ υποβλήθηκαν και οι εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς μαθητών του Σχολείου, καθώς και όποιος μαθητής επιθυμούσε.

Πρόκειται για ακόμα μια πρωτοβουλία των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά εν όψει και του ανοίγματος των Λυκείων στις 12 Απριλίου. Στόχος να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, ώστε να εντοπιστούν αμέσως τυχόν κρούσματα και να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού. Η δράση ήταν ανοιχτή σε όλους και υπήρξε και μεγάλη ανταπόκριση.

Το ενθαρρυντικό πάντως είναι ότι τα τεστ βγήκαν αρνητικά στον κορονοϊό, αλλά εξίσου ενθαρρυντικό είναι ότι 305 συμπολίτες μας κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν σε έλεγχο, συμβάλλοντας έτσι από την πλευρά τους στον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ

“Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, στο drive through των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά 305 COVID-tests για τον κορωνοϊό. Τα tests έγιναν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας.

Ευτυχώς, και τα 305 tests ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας κ.Παναγιώτη Κατσαφάδο και τον συντονιστή τού κλιμακίου κ.Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο”.

Μ.Π.

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: 305 rapid test σήμερα απο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ-Όλα αρνητικά
To Top