ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικούς να εργαστούν στη Βιβλιοθήκη αναζητά η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

"Συνάντηση εργασίας της Προέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, κας Πιπίνας Κουμάντου και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μεσσηνίας κου Αγαπίου Οικονομίδη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 14-12-2022, στη Διεύθυνση της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Μεσσηνίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και από τον κο Οικονομίδη ζητήθηκε η συνδρομή του, στο να εξευρεθούν εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για απόσπαση στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, προκειμένου να εργαστούν και να συνδράμουν στα διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις που εκπονεί η βιβλιοθήκη.

Συζητήθηκε επίσης η προοπτική συνεργασίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας με τη Διεύθυνση της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας σε θέματα Κυκλικής Οικονομίας και αντίστοιχων εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων που μπορούν να διοργανωθούν από κοινού στο πεδίο αυτό, με ιδιαίτερη αναφορά στη διενέργεια σεμιναρίου επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Α/Βθμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σε θέματα Κυκλικής Οικονομίας.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά τον κο Οικονομίδη για τη συνάντηση και εύχεται σε όλη την εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος".

Εκπαιδευτικούς να εργαστούν στη Βιβλιοθήκη αναζητά η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας
To Top