ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας: Τριπλές κάλπες το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου σε Καλαμάτα, Πύλο και Φιλιατρά

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το ΔΣ του Συλλόγου με απόφασή του προχωρά στη σύγκληση της τακτικής γενικής συνέλευσης και στη διεξαγωγή εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 π.μ. στο 3ο Δ.Σ. Καλαμάτας.
Στις 31/12/2021 λήγει η παράταση της συνδικαλιστικής θητείας όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων που είχε δοθεί λόγω πανδημίας.

Η Συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν ΧΩΡΙΣ άδεια διότι το υπουργείο Παιδείας κόβει την άδεια για τη συνδικαλιστική διευκόλυνση και ας είναι νομικά κατοχυρωμένη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 π.μ. στο 3ο Δ.Σ. Καλαμάτας θα γίνει η τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου και έπειτα από τις 13:00 έως τις 20:00 θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με τη μάχη ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης σε εξέλιξη, με τις επιθέσεις που δέχεται το δημόσιο σχολείο, με τα εργασιακά μας δικαιώματα να αμφισβητούνται, με τον νόμο Χατζηδάκη που επιχειρεί να φιμώσει τα σωματεία και να εξαφανίσει τις συλλογικές διαδικασίες, είναι επιτακτική η συμμετοχή όλων στις διαδικασίες του σωματείου μας.
Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων που μένουν μακριά αλλά και για την αποσυμφόρηση των εκλογικών τμημάτων (επιβεβλημένη και λόγω της πανδημίας) το Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφασίζει να διενεργηθούν εκλογές την ίδια μέρα εκτός από την Καλαμάτα και στην Πύλο και στα Φιλιατρά.
Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο 11/12 από τις 5:00 μμ έως τις 8:00μμ στο 1o Δ.Σ. Πύλου θα μπορούν να ψηφίζουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στην περιοχή της Πυλίας και μένουν εκεί. Ό
• Το Σάββατο 11/12 από τις 5:00 μμ έως τις 8:00μμ στο 2o Δ.Σ. Φιλιατρών θα μπορούν να ψηφίζουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στην περιοχή της Τριφυλίας και μένουν εκεί.

Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας: Τριπλές κάλπες το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου σε Καλαμάτα, Πύλο και Φιλιατρά
To Top