Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας κατά “Ράδιο Αρβύλα” για τον διασυρμό της εκπαιδευτικής κοινότητας

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Απαράδεκτη επιεικώς κρίνεται η παρουσίαση της κινητοποίησης μας και του απολύτως αιτιολογημένου και τεκμηριωμένου αιτήματος του κλάδου μας, σχετικά με τη λειτουργία των νηπιαγωγείων, στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ στις 28/01/2021. Επιβεβαιώνοντας με το χειρότερο τρόπο το όνομα της εκπομπής τους οι παρουσιαστές σπιλώνουν και διασύρουν τους εκπαιδευτικούς.
Μας παρουσιάζουν ως “τεμπέληδες” και ρίχνουν νερό στο μύλο της επιχειρηματολογίας του Υπουργείου Παιδείας. Ενώ προσπάθησαν να ανασκευάσουν σε δεύτερη εκπομπή, στις 29/01/2021 και να διορθώσουν τις ανακρίβειες των όσων είπαν, εξέθεσαν τον εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών απομονώνοντας μία φράση δευτερολέπτων και εστιάζοντας εκεί με σαφή στόχο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ταυτόχρονα δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα παρουσιάζει τα αιτήματά μας ανεδαφικά και εξωπραγματικά.
Καταδικάζουμε αυτές τις αναφορές και τονίζουμε πως οι εκπαιδευτικοί σε αντίξοες συνθήκες εργάζονται για να προσφέρουν έργο και να στηρίξουν το δημόσιο σχολείο, την ώρα που το υπουργείο ¨εργάζεται¨ για τη διάλυσή του.
Η κακόβουλη κριτική τους μας γεμίζει υποψίες πως δεν είναι ούτε τυχαία ούτε ευκαιριακή. Έχουμε δεχτεί ως κλάδος πλήθος επιθέσεων από τα ΜΜΕ (ευτυχώς όχι από όλα) που στόχευαν κάθε φορά να “νομιμοποιήσου” στα μάτια της κοινωνίας τις πιο βάρβαρες κυβερνητικές επιθέσεις.
Δεν μας πτοούν αυτές οι κριτικές και δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για το σχολείο που ονειρευόμαστε και δικαιούνται οι μαθητές μας.
Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να καταδικάσει τέτοιες ενέργειες που στόχο έχουν να δυσφημίσουν τον εκπαιδευτικό της τάξης, να ευτελίσουν τα αιτήματά μας να υποβαθμίσουν και να ταπεινώσουν το συνδικαλιστικό κίνημα και να υπερασπιστεί το έργο των Συλλόγων και των συνδικαλιστών.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης Λαδά Χριστίνα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας κατά “Ράδιο Αρβύλα” για τον διασυρμό της εκπαιδευτικής κοινότητας
To Top