Το δικό μου Σχολείο

Εκπ. Μπουγά: Το πρώτο βραβείο απέσπασε η εικονική επιχείρηση Helm.e.t

Το πρώτο βραβείο και τον τίτλο της καλύτερης εικονικής επιχείρησης της μαθητικής εμπορικής έκθεσης στο The Mall Athens που διοργανώνει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (Σ.Ε.Ν), απέσπασε χτες,  Τρίτη  17 Απριλίου  η εικονική επιχείρηση Helm.e.t των Eκπαιδευτηρίων Μπουγά!

Η εμπειρία των παιδιών ήταν μοναδική και τα συναισθήματα τους απερίγραπτα!
Άλλη μια αποσκευή στα χέρια των μαθητών του σχολείου γεμάτη με εφόδια ζωής!
Τα χαμόγελα των παιδιών και η συγκίνηση, είναι για τους καθηγητές, Σταυρούλα Κόκκαλη και Κωνσταντίνο Κοτταρίδη, η μεγαλύτερη επιβράβευση!

Σε ανακοίνωση των εκπ.Μπουγά τονίζεται:
“Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γ. Πλάγο-καθηγητή Φυσ. Αγωγής και το μαθητή Δ. Μπουγά για τη δημιουργία του διαφημιστικού σποτ, την Χριστίνα Λυκισσιώτη για τη γραφιστική επιμέλεια, την Ε. Ορφανού-καθηγήτρια Πληροφορικής για τη βοήθεια στην κατασκευή της ιστοσελίδας, τον κ. Γ. Χριστάκη -Μαθηματικό για τη βοήθεια επικοινωνίας με τους προμηθευτές μας και τον κ. Ιπ. Παπαδημητράκο σύμβουλο του Σ.Ε.Ν.
Ακόμα, ζητήσαμε και είχαμε την υποστήριξη των κ. Παναγιώτη Παπαντωνίου και κ. Ευάγγελου Σδόνγγου από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π).
Τέλος, θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και συγκεκριμένα το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τον πρόεδρό του κ. Ξυγκώρο, το κέντρο αποκατάστασης Διάπλαση, την Ευρωπαϊκή πίστη Καλαμάτας-Ι.Σκάρπας, και που πίστεψαν στην ιδέα μας και μας βοήθησαν να την υλοποιήσουμε.Επίσης, να ευχαριστήσουμε την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη, για την ηθική της υποστήριξη”.

Εκπ. Μπουγά: Το πρώτο βραβείο απέσπασε η εικονική επιχείρηση Helm.e.t
To Top