Το δικό μου Σχολείο

Εκπ.Μπουγά: Ξεκινά στις 28 Ιουνίου το Summer Camp για όλα τα παιδιά-Ένας μήνας με πολύ παιχνίδι, αθλήματα και εκπαιδευτικές δραστηριότητες!

Μπορεί Νηπιαγωγεία και Δημοτικά να κλείνουν 25 Ιουνίου, ωστόσο στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το παιχνίδι, τα αθλήματα και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες συνεχίζονται μέσα από το Summer Camp του σχολείου που ξεκινά στις 28 Ιουνίου. Για έναν ολόκληρο μήνα οι μικροί μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου θα μπορούν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, σε ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία τους να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους, να διασκεδάζουν και να αθλούνται μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες που και αυτό το καλοκαίρι έχει ετοιμάσει το Σχολείο.  Στο Summer Camp συμμετέχουν και μαθητές και μαθήτριες από άλλα σχολεία, καθώς το κάλεσμα είναι ανοιχτό και αφορά όλα τα παιδιά της Μεσσηνίας αυτών των ηλικιών.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ

Και φέτος το Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα ανοίξει τις πόρτες του για όλα τα παιδιά της Μεσσηνίας που θέλουν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον πιο όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο. Μετά τη λήξη του σχολικού έτους, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου ξεκινά ακόμα ένα Summer Camp και παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και μαθητές που τελείωσαν την Α’ Γυμνασίου θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στο Summer Camp, σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα γεμάτο αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Πέρα από τις ποικίλες αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, στο Summer camp διαθέτουμε πιστοποίηση ISO ότι εφαρμόζουμε τα μέτρα για την αποφυγή του covid-19, σεβόμενοι πάντα τη δημόσια Υγεία.

Ένα παιδί που τελείωσε το Νήπιο θα έχει τη δυνατότητα πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του Camp, να γνωρίσει και να προετοιμαστεί από έμπειρους εκπαιδευτικούς για την ομαλή μετάβαση του στην Α΄Δημοτικού.

Κάθε μαθητής του Δημοτικού θα έρθει σε επαφή με αθλητικές δραστηριότητες όπως τοξοβολία, αναρρίχηση, street hockey, ποδόσφαιρο, τένις ενώ θα γνωρίσει και πολλές ακόμη όπως πηλό, ρομποτική, εικαστικά.

Σε εβδομαδιαία βάση θα πηγαίνουμε εκδρομές ή για μπάνιο στη θάλασσα, δράσεις που ξέρουμε ότι απολαμβάνουν πολύ τα παιδιά με τους φίλους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τα δίδακτρα, την εγγραφή στο Summer Camp μπορείτε να απευθυνθείτε στο email  summercamp@bougas-school.gr ή στο τηλέφωνο του σχολείου 27210-92022/92122.

 

To Top