Το δικό μου Σχολείο

Εκπ.Μπουγά- ΙΕΚ “Ορίζων”: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση απόψε στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας!

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ “ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ 

Σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, από τις 6.00 έως τις 9.00μ.μ. τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το Ι.Ι.Ε.Κ. «Ορίζων» σας προσκαλούν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι μαγικό, γεμάτο εκπλήξεις, με πολλές στάσεις και τελικό προορισμό… τα Χριστούγεννα!!!

Ένα ταξίδι με… χριστουγεννιάτικες κατασκευές, στολίδια και ημερολόγια, παιχνίδια, ζαχαροπλαστείο, face painting, χριστουγεννιάτικο φωτογραφείο, άλλα και ελκηθροδρομίες και Formula 1 από τους ομίλους Ρομποτικής, Steam και Arkki.

Θα προσφέρουμε στον «Κουμπαρά της Αγάπης», αγοράζοντας όμορφες χειροποίητες κατασκευές των παιδιών του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου του σχολείου μας και των παιδιών που φοιτούν στο ΚΔΑΠ.

Γλυκές, μελωδικές φωνές από τη χορωδία του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του ΚΔΑΠ του σχολείου μας, θα μας κρατήσουν συντροφιά.

Ελάτε να δοκιμάσουμε παραδοσιακά γλυκίσματα, ζεστά ροφήματα για μικρούς και μεγάλους που θα παρασκευάζουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ και θα πωλούνται με συμβολικό κόστος 0,50€. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα καλύψουν ανάγκες στο Κέντρο Ημέρας για παιδιά και εφήβους με αυτισμό στην πόλη μας.

O ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

 

Εκπ.Μπουγά- ΙΕΚ “Ορίζων”: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση απόψε στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας!

Δημοφιλέστερα

To Top