Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Επιστροφή στο Σχολείο με … ζούμπα!

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΠΟΥΓΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Επέστρεψαν στο φυσικό τους χώρο – που δεν είναι άλλος από το σχολείο – οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, μετά από δύο μήνες καραντίνας που έμειναν στο σπίτι.

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά που έχουν καθημερινό πρόγραμμα, δεν σταμάτησαν το εκπαιδευτικό τους έργο καθόλου και από τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησε η καραντίνα, λειτουργούσε η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης χωρίς προβλήματα και έτσι συνεχίστηκε ομαλά το εκπαιδευτικό έργο.

Σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία της διεύθυνσης στο σχολείο η δασκάλα χορού Φλωρεντία Τσιμόγιαννη, βρέθηκε στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων και διασκέδασε τα παιδιά, κάτω από τα σκίαστρα, χορεύοντας σύγχρονους χορούς! Τα παιδιά το απόλαυσαν και μπήκαν με άλλη διάθεση στις τάξεις για μάθημα, χωρίς καμία πίεση χρόνου, αφού η ύλη έχει σχεδόν καλυφθεί!

Με αυτό τον τρόπο οι καθηγητές θέλουν τις πρώτες ημέρες, να έχουν τα παιδιά μία ομαλή προσαρμογή στις νέες συνθήκες εκπαίδευσης και να γίνεται η παραμονή τους στο σχολείο ακόμα πιο ευχάριστη, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις.

To Top