Το δικό μου Σχολείο

Eκπ. Μπουγά: Έναρξη 3ου κύκλου για μικρούς επι-STEAM-μονες

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/2 Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά συνεχίζεται με μεγάλη χαρά ο τρίτος κύκλος του ομίλου STEAM (ερευνώ-χαίρομαι-ανακαλύπτω) για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α’ δημοτικού.

Ο όμιλος STEAM είναι ένα ταξίδι που πραγματοποιούν τα παιδιά μέσα από την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά αλλά και την Τέχνη, που εκτός από τη χαρά της δημιουργίας, τα βοηθά να αγαπήσουν τις επιστήμες με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο. Αγόρια και κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία δημιουργίας μιας κατασκευής κατάλληλης για την ηλικία τους.

Ο Τρίτος Κύκλος του STEAM ξεκινάει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00-19:30 για παιδιά Νηπιαγωγείου (γεννημένα το 2013) και Α’ δημοτικού. Ο κύκλος αυτός έχει τίτλο «Ο γερανός» και οι συναντήσεις των μικρών Επι-STEAM-όνων θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων.

Οι μικροί Επι-Steam-ονες , θα υποδεχθούν με ιδιαίτερη ανυπομονησία και χαρά στο εργαστήριο τους, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου τον επιστημονικό σύμβουλο του ομίλου Steam, Άρη Μαυρομμάτη (καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας), για να κηρύξουν μαζί την έναρξη του νέου κύκλου.

Επιπλέον την ίδια μέρα στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον κύριο Άρη Μαυρομμάτη στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου.

Στη συνάντηση αυτή, όλοι οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να μάθουν πληροφορίες για τον Μαγικό Κόσμο του Steam!

Eκπ. Μπουγά: Έναρξη 3ου κύκλου για μικρούς επι-STEAM-μονες
To Top