ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκοψαν τη βασιλόπιτά τους στη ΔΕΥΑΚ-Βασιλόπουλος: “Κρίσιμο να καλυφθούν τα κενά και να στελεχωθεί με προσωπικό”

Bασιλόπουλος: “Η ΔΕΥΑΚ έχει μπροστά της πολλές και μεγάλες προκλήσεις-Κρίσιμο να καλυφθούν τα κενά και να στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό”

Την παραδοσιακή Βασιλόπιτα της ΔΕΥΑ Καλαμάτας έκοψε σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 στο χώρο των συνεργείων, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αντιδημάρχων, στελεχών της Δημοτικής Επιχείρησης και εργαζομένων.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη δυναμική της ΔΕΥΑ Καλαμάτας και στα πολλά και σημαντικά έργα που η δημοτική επιχείρηση υλοποιεί ή έχει εντάξει στο Τεχνικό Πρόγραμμά της. Επίσης, ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι η ΔΕΥΑΚ έχει μπροστά της πολλές και μεγάλες προκλήσεις, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι κρίσιμο να καλυφθούν κενά και να στελεχωθεί η Δημοτική Επιχείρηση με κατάλληλο και ειδικευμένο προσωπικό.

Ευχές με τη σειρά τους έδωσαν η Αντιδήμαρχος Μαρία Αγγελή, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Κώστας Αθανασόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Μιχάλης Βασιλειάδης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και Γιώργος Φάβας.

Έκοψαν τη βασιλόπιτά τους στη ΔΕΥΑΚ-Βασιλόπουλος: “Κρίσιμο να καλυφθούν τα κενά και να στελεχωθεί με προσωπικό”
To Top