ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα μετά από 7 χρόνια ο Κωνσταντινέας που ψήφισε Τσίπρα-Κοσμοσυρροή στις κάλπες

Πάνω από 400 πολίτες έχουν ψηφίσει έως τώρα-Το 50% εγγράφηκαν ως νέα μέλη

Μετά από 7 χρόνια έγινε και επίσημα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Κωνσταντινέας, δηλώνοντας οτι η επιθυμία και η ευχή του να βγαίνει ο πρόεδρος του κόμματος από τη βάση, από το λαό έγινε πραγματικότητα. Μπορεί να φαίνεται παράδοξο όμως ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έως σήμερα δεν ήταν επίσημα μέλος του κόμματος. Σήμερα το πρωι ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές στο εκλογικό τμήμα Θουρίας και ταυτόχρονα έγινε και μελος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως δήλωσε στο MessiniaLive, ήταν ευχή του ο πρόεδρος να εκλέγεται από τη βάση, άμεσα δηλαδή από τον λαό, και γι’αυτό συμμετείχε και ο ίδιος σήμερα με την εγγραφή του ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ψηφίζοντας Αλέξη Τσίπρα.

Να σημειωθεί ότι από το πρωί καταγράφεται μεγάλη κίνηση στα εκλογικά τμήματα, κυρίως της Καλαμάτας, όπου έως αυτή την ώρα (12:00) έχουν ψηφίσει πάνω από 400 πολίτες και έχουν εγγραφεί νέα μέλη πάνω απο το 50%.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  παρατηρείται πολύ μεγάλη προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, είχαν ήδη ψηφίσει 40.000 μέλη πανελλαδικά.

To Top