ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εκδήλωση της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ για το δημογραφικό ο Μενέλαος Γερονικολός

Στην εκδήλωση διαλόγου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής συμμετείχε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Μενέλαος Γερονικολός.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο κτίριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου (αίθουσα Γερουσίας) και θέμα της ήταν «Το δημογραφικό ζήτημα: Οι προτάσεις μας και η Νομοθετική Πρωτοβουλία για την αντιμετώπισή του».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, παρουσίασε και ανέλυσε δέσμη 11 μέτρων για την ανάσχεση του σοβαρού προβλήματος του δημογραφικού.

«Πρωτοβουλίες για τη στήριξη της οικογένειας (Εθνικός Αποταμιευτικός Λογαριασμός, Κοινωνική Επιταγή, στεγαστική συνδρομή, ακατάσχετο οικογενειακών επιδομάτων κλπ) αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία ενός κοινωνικού πλέγματος, το οποίο θα αντιστρέψει την πορεία γήρανσης της χώρας», σημειώνει σε σχετική του δήλωση ο κ. Γερονικολός και καταλήγει: «Είναι στο χέρι όλων μας η χώρα μας να μετατραπεί από μια «ηλικιωμένη Ελλάδα» στην Ελλάδα των νέων. Μόνο έτσι θα διασφαλιστεί η οικονομική ευημερία και η εθνική προοπτική του τόπου μας».

Σε εκδήλωση της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ για το δημογραφικό ο Μενέλαος Γερονικολός
To Top