Υγεία

Εκδήλωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Από τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά και τον Σύλλογο “Ξαναρχι-ΖΩ” με ομιλήτρια την ογκολόγο Σοφία Σταματοπούλου, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας 

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και φίλων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ξαναρχί-ΖΩ, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ομιλία που διοργανώνει με θέμα: «Καρκίνος του μαστού: Η Πρόληψη και η έγκαιρη Διάγνωση σώζει ζωές» την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 στις 11:00 π.μ. στην Κεντρική Πλατείας της Καλαμάτας.

Δεδομένου ότι ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος και θεσμοθετημένος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως ο «Μήνας της πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» και με το μήνυμα «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!», ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και φίλων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά σας καλεί να στηρίξετε τους φορείς που μάχονται, ώστε να ενισχύσουν την πρόληψη, μέσω της σωστής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κάθε γυναίκας, αλλά και να παρέχουν κάθε είδους στήριξη στα άτομα που νοσούν ή έχουν ήδη νοσήσει και ιαθεί.
Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Σοφία Σταματοπούλου, Ογκολόγος -Παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας – Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας, που θα δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι, ώστε να απευθυνθούν στους εξειδικευμένους φορείς, για να λάβουν πρόληψη ή έγκαιρη διάγνωση.

Παράλληλα στην εκδήλωση, θα θέλαμε να γνωστοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου «Άτομα με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας-Ξαναρχίζω», για τους οποίους σχετικά θα μιλήσει η Πρόεδρος του συλλόγου «Ξαναρχί-ΖΩ» κα Πολυτίμη Κυπραίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προς ενίσχυση του συλλόγου “Ξαναρχί-ΖΩ” θα διατεθούν βραχιολάκια PINK OCTOBER, τα οποία φτιάχτηκαν από το Σύλλογό μας αφιλοκερδώς.
Ο καρκίνος του μαστού, μπορεί να διαγνωστεί εγκαίρως και να νικηθεί!

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά
Για περισσότερες πληροφορίες : syllogos_goneon@bougas-school.gr
Θα ακολουθηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την πρόληψη κατά της διασποράς του Κορωνοϊού Covid 19

Εκδήλωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας
To Top