Αθλητισμός

Έκαναν 4 ώρες Γιόγκα στο Στάδιο Αρχαίας Μεσσήνης!

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7 ΩΡΕΣ ΓΙΟΓΚΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ
Περισσότερες από 90 συμμετοχές για τον Μαραθώνιο Γιόγκας που έγινε για πρώτη φορά στον αρχαιολογικό χώρο

 

Τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης επέλεξαν φημισμένοι δάσκαλοι και καθηγητές yoga ως χώρο για να βιώσει κανείς τη μοναδική εμπειρία πρακτικής Γιόγκα. Είναι η πρώτη φορά που ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Μεσσήνης φιλοξενεί μια τέτοια διοργάνωση.

Το Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης-ως ο κατεξοχήν αθλητικός χώρος της Αρχαίας Μεσσήνης- φιλοξένησε το απόγευμα του Σαββάτου τις Ημέρες Ευεξίας. Μια διοργάνωση του Δήμου Μεσσήνης με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου που συμμετείχε στις ασκήσεις και βίωσε τη μοναδική εμπειρία και ενέργεια που αποπνέει ο συγκεκριμένος χώρος.

Όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό ήταν περισσότερο γυναικείο, ωστόσο δεν έλειψαν και οι ανδρικές συμμετοχές. Όλοι οι συμμετέχοντες έζησαν μια εκπληκτική εμπειρία που θα επαναληφθεί και στο μέλλον!

Για 4 ώρες- από τις 6 το απόγευμα έως και τις 22.00 το βράδυ- οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση των καθηγητών της yoga γυμνάστηκαν και γέμισαν με θετική ενέργεια.

Να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες και οι τουρίστες του αρχαιολογικού χώρου κοιτούσαν ενθουσιασμένοι για το θέαμα και απαθανάτιζαν τα στιγμιότυπα με τις φωτογραφικές τους μηχανές.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΚΑΣ

Σήμερα στις 12.00 ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων που είχε ξεκινήσει στις 9 το πρωί, παρά θίν’ αλός αυτή τη φορά, αφού οι ασκήσεις γιόγκα αλλά και fitness on the beach εκτελέστηκαν στην παραλία της Μπούκας.

* Οι φωτογραφίες από τη Μπούκα είναι του Τάκη Κούρου.

Έκαναν 4 ώρες Γιόγκα στο Στάδιο Αρχαίας Μεσσήνης!
To Top