ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισβολή στην Τράπεζα της Ελλάδας στην Καλαμάτα-Άγνωστος με κουκούλα έχει ταμπουρωθεί στον κήπο-ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ η εισβολή

Στις 19:40 ολοκληρώθηκε η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.-  Συνελήφθη ο 36χρονος δράστης

efodos-image00002

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση των Αστυνομικών Δυνάμεων στον χώρο της Τράπεζας της Ελλάδος με τη σύλληψη του δράστη.

Το χρονικό της εισβολής του κουκουλοφόρου στον κήπο της Τράπεζας

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα (18:00)  μια περίεργη εισβολή στον χώρο της Τράπεζας της Ελλάδας στην Καλαμάτα, στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Νικηταρά. Ένας 36χρονος με κουκούλα και κρατώντας κάτι που μοιάζει με λοστό βρίσκεται στον κήπο της Τράπεζας, σε έξαλλη κατάσταση, αφού προηγουμένως εισέβαλε από την κεντρική πόρτα του κήπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά χρησιμοποίησε βαριοπούλα αλλά όταν είδε ότι δεν είχε αποτέλεσμα στη σιδερένια συρόμενη πόρτα, επέστρεψε με “σκύλα”, οπότε και κατάφερε να την ανοίξει, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός της Τράπεζας. Ο ίδιος απτόητος μπήκε στο αυτοκίνητό του και πέρασε την πόρτα, εισβάλλοντας στον κήπο της Τράπεζας και παρκάροντας εκεί το αυτοκίνητό του.

efodos-image00004

ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας και της ΔΙΑΣ καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας, Ηλίας Αξιοτόπουλος . Ο κουκουλοφόρος, που φοράει σκούρο φούτερ και σορτς,  είναι γνώριμος στις αστυνομικές αρχές και εκτιμάται πως είναι  υπο την επήρεια χαπιών.  Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει στο παρελθόν νοσηλευτεί σε Ψυχιατρική Κλινική. Το τετράγωνο έχει αποκλειστεί απο την Αστυνομία. Είναι προς το παρόν άγνωστος ο λόγος της εισβολής του στον κήπο της Τράπεζας. Ο δράστης κινείται με νευρικότητα μέσα στον κήπο κραδαίνοντας τον λοστό, ενώ κάποια στιγμή πήρε το λάστιχο ποτίσματος του κήπου και επιχείρησε να καταβρέξει τους αστυνομικούς που έχουν κυκλώσει τον χώρο και ετοιμάζονται για επέμβαση.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΟΔΗΓΟ

Όλη η αναστάτωση ξεκίνησε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, όταν και σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία για ένα μικρό ασημί αυτοκίνητο που ανέβαινε την οδό Φαρών ανάποδα, κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να φοράει κουκούλα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να το εντοπίσουν και να το σταματήσουν. Ο 36χρονος κουκουλοφόρος οδηγός κινήθηκε αστραπιαία, και έφτασε μέχρι και τη Νικηταρά, οπότε και σταμάτησε το όχημα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, βγήκε απο αυτό και προσπαθούσε να σπάσει με βαριοπούλα την συρόμενη πόρτα του κήπου. Αφού δεν τα κατάφερε επέστρεψε με λοστό από το αυτοκίνητο, οπότε και την άνοιξε. Από εκείνη την ώρα βρίσκεται στον κήπο της Τράπεζας και αρνείται να βγει, με την Αστυνομία να ετοιμάζει έφοδο για τη σύλληψή του και την απομάκρυνσή του από το χώρο της Τράπεζας.

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στο σημείο έφτασαν και στελέχη της Τράπεζας, ενώ η αστυνομική επιχείρηση έγινε βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, με τους άνδρες της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας να κάνουν έφοδο, υπό τις οδηγίες του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας, στον κήπο της Τράπεζας και με τη χρήση κρότου- λάμψης να συλλαμβάνουν τον δράστη. Η αστυνομική επιχείρηση δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά, με τον δράστη να οδηγείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

efodos-image00005

efodos-image00007

efodos-image00008

efodos-image00009

efodos-image00010

efodos-image00011

efodos-image00013

efodos-image00014

efodos-image00002

To Top