ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Είναι η Αρχαία Μεσσήνη ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός;”

Τι καταγγέλλει ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρομματαίων “Αρχαία Μεσσήνη”

Είναι η Αρχαία Μεσσήνη ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός;

Εδώ και καιρό το χωριό μας αποτελεί έρμαιο των κακόβουλων πράξεων ενός συγκεκριμένου προσώπου, με βεβαρημένο ποινικό μητρώο, το οποίο δρα ανενόχλητο και μένει ατιμώρητο!

Χθες για ακόμα μια φορά έσπασε αυτοκίνητο τουριστών στο πάρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου και τους απέσπασε μια τσάντα με φάρμακα τα οποία είχαν ανάγκη. Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί, αλλά όταν αυτοί πάρκαραν σε πάρκινγκ καταλύματος στο οποίο διέμεναν αυτός τους ακολούθησε και διέρρηξε ξανά το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να διαρρήξει και το κατάλυμα .

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μια γυναίκα 95 χρόνων έμεινε έξω από το σπίτι της τη νύχτα, καθώς ο δράστης το διέρρηξε και την κλείδωσε έξω από αυτό.

Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι αδιανόητο που στην κοινότητα της Αρχαίας Μεσσήνης δεν παρέχεται απολύτως καμία ασφάλεια.

Ζητάμε η δικαιοσύνη και οι αρχές του τόπου να λάβουν το ζήτημα σοβαρά και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθώς η παραβίαση αυτοκινήτων και οι διαρρήξεις σπιτιών στην Αρχαία Μεσσήνη αποτελούν συχνό φαινόμενο και υπάρχει συνεχής δυσφήμηση της περιοχής.

Ευχαριστούμε πολύ το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά που ανταποκρίθηκε αμέσως, συνέλαβε τον δράστη και επέστρεψε τα κλοπιμαία!”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση-καταγγελία του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Μαυροματαίων “Αρχαία Μεσσήνη”.

Διαβάστε και αυτό:

Συνελήφθη 30χρονος στη Μεσσήνη για κλοπή τσάντας από αυτοκίνητο και για διάρρηξη σπιτιού

To Top