ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Εικόνα διάλυσης στη ΔΕΥΑΚ, αφού εργάζεται το μισό σχεδόν προσωπικό της”

ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΣ: "ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ"

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συολλογή υπογραφών για το αίτημά τους να επιστρέψουν στην δουλειά τους στην ΔΕΥΑΚ έκαναν και σήμερα οι 26 απολυμένοι από την επιχείρηση, έξω από τα γραφεία, χωρίς όμως να παρεμποδίζεται η λειτουργία της.

Η απουσία των συγκεκριμένων εργαζομένων είναι εμφανής τόσο από τα γραφεία, όσο κι από τα συνεργεία αλλά κι από τον Βιολογικό, που έχει το μισό προσωπικό.

Αυτή τη στιγμή η ΔΕΥΑΚ θα λέγαμε ότι υπολειτουργεί, αφού είναι υποστελεχωμένη και λείπουν από πολλά "πόστα" και θέσεις εργαζόμενοι, εκτός από καταμετρητές.

Ο Οργανισμός λειτουργίας προβλέπει συνολικά 110 θέσεις. Σήμερα η ΔΕΥΑΚ έχει 59 άτομα μόνιμο προσωπικό, ενώ από την προκήρυξη 3Κ του ΑΣΕΠ για μόνιμο προσωπικό αναμένεται η πρόσληψη 13 ατόμων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και επιστημονικό.

Ο Παναγιώτης Κουφαλάκος σε δήλωσή του αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα που έκανε την Παρασκευή στο Messinialive κι έκανε λόγο για "μη πληρωμή των εργαζομένων που παρεμποδίζουν την λειτουργία της ΔΕΥΑΚ".

 

To Top