ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 72χρονος– To απόγευμα η κηδεία του 39χρονου Κώστα

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε, για αύριο το μεσημέρι, ο 72χρονος δράστης της δολοφονία του 39χρονου στην Κυπαρισσία. Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Κυπαρισσίας και μάλιστα δεν ήθελε συνήγορο υπεράσπισης.  Απ’ την άλλη κανείς δικηγόρος δεν θέλησε να τον υπερασπιστεί.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο 72χρονος, ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, εξακολουθούσε να υποστηρίζει ότι «ήταν θέμα τιμής»,  διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ ΚΩΣΤΑ

Στο μεταξύ, σήμερα στις 5 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του 39χρονου Κώστα που τόσο άδικα και ξαφνικά έχασε τη ζωή του. Ο 39χρονος ήταν αγαπητός, εργατικός στη δουλειά, και πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Ακόμα και χθες προσπαθούσε να εξηγήσει με ευγενικό τρόπο τη διαδικασία στον 72χρονο που ήταν έξαλλος. Κανείς δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε. Το τραγικό είναι οτι ο 39χρονος πήγε το πρωί στη δουλειά του και κατέληξε νεκρός. Το τελευταίο αντίο θα πουν σε λίγη ώρα, σε κλίμα οδύνης, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι του 39χρονου.

Μ.Π.

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 72χρονος– To απόγευμα η κηδεία του 39χρονου Κώστα
To Top