Το δικό μου Σχολείο

Εγκαινιάστηκε το νέο βρεφικό τμήμα για παιδάκια 6-18 μηνών στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Καλαμάτας

Εγκαινιάστηκε σήμερα με Αγιασμό το νέο βρεφικό τμήμα στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Καλαμάτας. Το νέο τμήμα φιλοξενεί βρέφη από 6 μηνών έως νήπια 2,5 ετών. Ένα ανάλογο έχει γίνει και στον 7ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, που επέστρεψε από την Αυστραλία, τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φάβα,  παρουσία της Διευθύντριας του Βρεφονηπιακού Σταθμού, της Διευθύντριας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, και της προϊσταμένης του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καλαμάτας. Η τελετή αγιασμού έγινε από τον αρχιμανδρίτη Χριστοφόρο Νταμάτη.

“Δεν μένουμε μόνο εδώ. Στον σχεδιασμό μας είναι η δημιουργία ενός νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού εδώ, στην Καλαμάτα, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για ίδρυση ενός Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Πήδημα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τις ευρύτερης περιοχής εκεί και όχι μόνο. Επίσης, θα ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στη Βέργα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

«Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στα νέα ζευγάρια να μπορούν να αφήνουν τα παιδιά τους σε ασφαλές περιβάλλον ώστε να μπορούν να βρίσκουν επαγγελματική διέξοδο για να ζήσουν καλύτερα την οικογένειά τους. Συνεχίζουμε λοιπόν στις κατευθύνσεις που είχαμε δώσει από την πρώτη στιγμή».

 

To Top