Εικαστικά

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Μορφές και Χρώματα» στο Εικαστικό Εργαστήρι Καλαμάτας

Εξαιρετικές δημιουργίες των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας που παράγει Πολιτισμό εδώ και 36 χρόνια- Επισκέψιμη μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021

Εγκαινιάστηκε χθες, Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 στο χώρο του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας η έκθεση με τίτλο «Μορφές και Χρώματα». Θερμά λόγια είπε για το ΕΚΚ ο Δήμαρχος της πόλης Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Διευθυντής του, Παναγιώτης Λαμπρινίδης. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ Παντελής Δρούγας και μέλη του ΔΣ, οι Αντιδήμαρχοι Αναστάσης Σκοπετέας και Γιάννης Ζαφεριρόπουλος, ο δημ.σύμβουλος Βασίλης Τζαμουράνης και αρκετοί σπουδαστές και μαθητές του Εργαστηρίου τέχνης της πόλης μας!

Η καταληκτική έκθεση είναι ένας θεσμός του Εικαστικού Σχολείου και πραγματοποιείται στο τέλος κάθε χρονιάς στο εικαστικό εργαστήρι.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα έργα των μικρών αλλά και μεγάλων μαθητών, όπου με ενθουσιασμό δημιούργησαν τη χρονιά που μας πέρασε, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν λόγω της πανδημίας.Στην έκθεση παρουσιάζονται πολλές εκατοντάδες έργα τα οποία αποτελούν μια επιλογή από τα έργα που δημιουργήθηκαν στην σχολική χρόνια.

Αναλυτικά, εκτίθενται έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής, αγιογραφίας και ελευθέρου σχεδίου. Η έκθεση παραμένει ανοικτή όλο το καλοκαίρι (δύο μήνες ) και αποτελεί πόλο έλξης για τους σπουδαστές και τους γονείς, για τους φιλότεχνους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Διάρκεια: 24/6 έως και 31/8
Ωράριο: Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 -13:00 και 19.00 έως 22.00.

Εικαστικό Εργαστήρι, Ναυαρίνου 8,(παλιό γυμνάσιο παραλίας), Καλαμάτα
Τηλ. 2721028864, 2721360611, e-mail: box5@otenet.gr

To Top