ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε απο τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Λαγανάκος

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση για την εκδημία του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας  σε ηλικία 77 ετών, Γιώργου Λαγανάκου:

«Θλίψη μας γέμισε η είδηση της απώλειας του συνδημότη μας Γιώργου Λαγανάκου. Άνθρωπος της προσφοράς, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Καλαμάτας. Τιμήθηκε δε με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας υπηρετώντας με αφοσίωση την πόλη ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, έχοντας παράλληλα πλούσια προσφορά στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ασπροχώματος.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών μέλους του Επιμελητηρίου, τέως Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Γεώργιου Λαγανάκου, ο οποίος αγωνίστηκε άοκνα για τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου της Καλαμάτας.

Τιμώντας τη μνήμη του η Διοικητική Επιτροπή, που συνήλθε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση,

Αποφάσισε:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Να εκπροσωπηθεί η Διοίκηση του Επιμελητηρίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  3. Αντί στεφάνου να προσφερθεί δωρεά ύψους 100 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας, Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης Καλαμάτας.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: “Αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στον εμπορικό κόσμο της Καλαμάτας και της Πελοποννήσου”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στην είδηση της αιφνίδιας απώλειας  του πρώην Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΑΝΑΚΟΥ

συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση, όπου εξήρε την προσωπικότητα, το ήθος και την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του εκλιπόντος στον κλάδο του εμπορίου.  Παράλληλα επεσήμανε την ακούραστη και αδιάλειπτη συμμετοχή του στα  συνδικαλιστικά τεκταινόμενα του εμπορικού κλάδου τόσο σε τοπικό όσο και περιφερειακό επίπεδο. Ο Γεώργιος Λαγανάκος αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στον εμπορικό κόσμο της Καλαμάτας αλλά και της Πελοποννήσου εν γένει .

Κατόπιν τούτων το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΕ αποφασίζει ομόφωνα:

  1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Αντί στεφάνου να καταθέσει σεβαστό χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
  4. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

Έφυγε απο τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Λαγανάκος
To Top