Αθλητισμός

Ευκλής Καλαμάτας: Έκοψε την πίτα του για το 2021

Την Παρασκευή το απόγευμα (5/2ου) στον προαύλιο χώρο των γραφείων, Αριστομένους 56, του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής”, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσκαλεσμένα από την πρόεδρο Ελένη Οικονομοπούλου έκοψαν την Αγιοβασιλόπιτα του 2021.

Κοινή ευχή όλων να ξανα γυρίσουν σύντομα με ασφάλεια στην κανονικότητά τους οι πεζοπόροι, οι ορειβάτες, οι αθλητές μπάσκετ και αγωνιστικής ποδηλασίας και να κυλήσει η νέα χρονιά 2021 με υγεία και όμορφες δράσεις.

Με την ευκαιρία η πρόεδρος έκανε μια σύντομη αναφορά στην χρονιά που έφυγε για τα τμήματα πεζοπορίας, ορειβασίας, μπάσκετ και αγωνιστικής ποδηλασίας, έδωσε τα συγχαρητήριά της σε όλα τα μέλη της διοίκησης για την άψογη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους.

Επίσης ευχαρίστησε τους κυρίους Κων/νο Θερμό, Δημήτριο Κασκούτη και Γεώργιο Λουμάκη, τα ενεργά στελέχη του πεζοπορικού τμήματος, που ήταν και αυτά προσκαλεσμένα στην κοπή της πίτας, γιατί πολλές φορές κατά την διάρκεια της χρονιάς πρόσφεραν ποικιλοτρόπως την βοήθειά τους στο πεζοπορικό και ορειβατικό τμήμα.

Υ.Γ. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για την κοπή πίτας του πεζοπορικού και ορειβατικού τμήματος στο βαγόνι μας στο Πάρκο Ο.Σ.Ε. και θα προσκαλέσουμε όλους τους φίλους μας πεζοπόρους και ορειβάτες.

 

Ευκλής Καλαμάτας: Έκοψε την πίτα του για το 2021
To Top