Αθλητισμός

Ευκλής: “Χρυσοί” Κανελλόπουλος και Λυριντζής στον “1ο Γύρο Λιβαδειάς”

Ο Σ.Π.Ο.Κ. “Ο Ευκλής” θριαμβεύει στο ποδηλατικό διήμερο Λιβαδειάς!

Με οκταμελή αποστολή, οι αθλητές του Σ.Π.Ο.Κ. “Ο Ευκλής” άφησαν το στίγμα τους στο ποδηλατικό διήμερο χρονομέτρου και αντοχής που έλαβε χώρα στην Λιβαδειά στις 9 και 10 Μαρτίου.

Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης (ΤΤ) 11.1 χιλιομέτρων, ο Βασίλης Μυστριώτης κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία 65+, ενώ οι Ανδρέας Γκότσης και Άρης Κεφάλας τερμάτισαν στην 5η θέση των κατηγοριών τους, με τον Κεφάλα να επιστρέφει δυναμικά μετά από τραυματισμό.

IMG-20240311-110842

Messenger-creation-52b59ae9-29db-4a50-b5f2-3c27a1c6e192

image

image

image

Στον αγώνα αντοχής “1ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς” 67.4 χιλιομέτρων, οκτώ ποδηλάτες του “Ευκλή” έλαβαν μέρος, με τους Φίλιππο Λυριντζή και Σταύρο Κανελλόπουλο να ξεχωρίζουν.

Οι Λυριντζής και Κανελλόπουλος, όντας μέρος της τετράδας που ξέφυγε από την αρχή, τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα στη γενική κατάταξη, κατακτώντας παράλληλα την 1η θέση στις κατηγορίες Μάστερ Α’ και Β’ αντίστοιχα.

Ακολούθησαν ο Γιάννης Πετρακόπουλος στην 4η θέση και ο Άρης Κεφάλας στην 12η θέση στους Μάστερ Α’, ο Κώστας Λούζης στην 27η θέση στους Μάστερ Β’, ο Ανδρέας Γκότσης στην 12η θέση και ο Νίκος Ρήγας στην 13η θέση στους Μάστερ Γ1.

Τέλος, ο Μυστριώτης ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο το διήμερο, κερδίζοντας ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο στην αντοχή.

Το ποδηλατικό 2ήμερο διοργανώθηκε με επιτυχία από την Π.Ε.Π.Α. και τον  Παναθηναϊκό Α.Ο. με την έγκριση της Ε.Ο.Π.. Ο αγώνας της αντοχής δίνει πρόκριση για την Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2024.

Ευκλής: “Χρυσοί” Κανελλόπουλος και Λυριντζής στον “1ο Γύρο Λιβαδειάς”
To Top