ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευχές και προστατευτικές μάσκες για τον κορονοϊό μοίρασε ο Δήμαρχος στο ΒIOΠΑ

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΥΟ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και την έλευση του 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφτηκε μετά την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και το τις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου, για για να ανταλλάξει ευχές με όλους τους επαγγελματίες, εργαζόμενους και όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο και μοίρασε σε όλους απ’ ένα συμβολικό δώρο, μάσκες προσώπου και γλυκά.

Τον Δήμαρχο συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ Αναστάσης Σκοπετέας, καθώς και ο Διευθυντής Δημήτρης Λαμπρόπουλος. Ο Δήμαρχος κατάφερε παρά το βαρύ πρόγραμμα που έχει να επισκεφτεί όλα τα καταστήματα και πέτυχε σχεδόν όλους τους επαγγελματίες πάνω στο καθήκον και στην εργασία τους, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη στήριξης της τοπικής οικονομίας, των επαγγελματιών και παραγωγών που σε συνθήκες δύσκολες επιχειρούν να διατηρήσουν όρθιες και ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους. Επίσης ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Θανάση Βασιλόπουλου στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ανταποκριθούν στις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, συνέπεια της υγειονομικής κρίση που διανύουμε.

To Top