ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές για φώτιση σε όλους και…πολιτική αλλαγή!

Χρυσόστομος: “Το 2018 να είναι η απαρχή ώστε ο τόπος μας να ξεκινήσει να βγαίνει από την κρίση”

Ευχές και μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε σήμερα ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος μετά το πέρας της δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στην Καλαμάτα.

“Να φωτίσει όλους εκείνους που λαμβάνουν αποφάσεις εντός και εκτός της χώρας μας ώστε ποτέ η πατρίδα μας να μην αισθανθεί ότι απειλείται η ελληνικότητα και η ιστορικότητά της”,επεσήμανε στο μήνυμά του ο μητροπολίτης Μεσσηνίας.
“Η σημερινή ημέρα φωτός να γεμίσει τη ζωή όλων μας με ελπίδα, κουράγιο και προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο”, ευχήθηκε στην αρχή του λόγου του ο μητροπολίτης Μεσσηνίας.

“Το 2018 να αποτελέσει την απαρχή ώστε ο τόπος μας να ξεκινήσει να βγαίνει από αυτή την κρίση. Να αντλήσουμε φερέλπιδες προσδοκίες ότι η ζωή όλων μας θα φτιάξει, η κοινωνία θα γίνει περισσότερο ανθρώπινη και κυρίως να φωτίσει όλους εκείνους που λαμβάνουν τις αποφάσεις εντός και εκτός της χώρας μας, ώστε ποτέ η πατρίδα μας να μην αισθανθεί ότι απειλείται η ελληνικότητα και η ιστορικότητά της. Να μάθουμε να σεβόμαστε την αξιοπρέπεια του ανθρώπου…”, τόνισε ο μητροπολίτης και ευχήθηκε υγεία, μακροημέρευση, προσωπική και οικογενειακή ευημερία σε όλους.

Πέτρος Κωνσταντινέας: “Να είναι τα τελευταία οικονομικά βάσανα του κόσμου, θέτοντας ένα τέλος στο μνημόνιο”

Τις δικές του ευχές έστειλε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας. “Να φωτιστούμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Να φτιάξουμε τις ψυχές μας και η Ελλάδα να λειτουργήσει καλύτερα αυτή τη χρονιά. Να είναι τα τελευταία οικονομικά βάσανα που θα έχει ο κόσμος αυτή τη χρονιά, θέτοντας ένα τέλος στο μνημόνιο. Καλή φώτιση σε όλους μας, δύναμη και υγεία!”

Ελένη Αλειφέρη: “Το άγιο Πνεύμα να δίνει περισσότερη συνείδηση σε όλους μας”

Περικλής Μαντάς: “Το φως να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και το 2018 όλες οι ευχές να πιάσουν και να είναι επιτέλους μια καλύτερη χρονιά”

Γιάννης Λαμπρόπουλος: “Καλή χρονιά που προϋποθέτει όμως πολιτική αλλαγή!”

Το δικό του ευχετήριο πολιτικό μήνυμα απηύθυνε ο πρώην υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ευχόμενος καλή χρονιά και δηλώνοντας πως ο τόπος δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα, αν δεν γίνει πολιτική αλλαγή.
Συγκεκριμένα δήλωσε: “Το άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλους, τους πολιτικούς, την πολιτική ηγεσία, να πράξουν το καλύτερο για την πατρίδα μας. Καλή χρονιά σε όλους μας! Καλή χρονιά που προϋποθέτει πολιτική αλλαγή! Γιατί έτσι ο τόπος δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα!”

Παναγιώτης Νίκας: “Καλό φωτισμό για όλους όσους παίρνουν αποφάσεις σε αυτό τον τόπο”

Το 2018 θα είναι σε ένταση τα εθνικά μας θέματα, ιδιαίτερα οι σχέσεις μας με την Τουρκία, εκτίμησε ο δήμαρχος Καλαμάτας. Στο ευχετήριο μήνυμά του υπογράμμισε “ο φωτισμός να οδηγήσει στη λήψη καλών αποφάσεων αυτούς που μας κυβερνούν. Τα ανάλογα εύχομαι και για το Σκοπιανό. Και μην ξεχνάμε, τα εθνικά μας θέματα έρχονται πρώτα, έπονται τα οικονομικά”

To Top