ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστήριο μήνυμα Νίκου Ανδρουλάκη για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές

TI ANAΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Με την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων των Ευρωπαϊκών Εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των ψηφοφόρων της παράταξής μας και ιδιαιτέρως τους 180.822 συμπολίτες μας, οι οποίοι με τίμησαν με τη ψήφο τους.

Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους, συνεχίζοντας την προσπάθεια για περισσότερη δημοκρατία και διαφάνεια στον τρόπο λήψης αποφάσεων της Ένωσης αλλά και για μία Ευρώπη με λιγότερες κοινωνικές ανισότητες και περισσότερες ευκαιρίες για τις νεότερες γενιές. Τίποτα όμως δεν θα χαριστεί στην πατρίδα μας.

Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της μεγαλύτερης μεταπολεμικής οικονομικής κρίσης ως αποτέλεσμα της αδυναμίας του εγχώριου πολιτικού προσωπικού να απαγκιστρωθεί από τον παλαιοκομματισμό, τον λαϊκισμό και το πελατειακό κράτος, αλλά και της ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ να απαντήσει ολοκληρωμένα στις ατέλειες της Οικονομικής Ένωσης.

Η αντιμετώπιση των δύο αυτών όψεων του ίδιου νομίσματος αποτελεί μονόδρομο για την ευημερία του Ελληνικού λαού.

Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε καθηλωμένοι, αδυνατώντας να παρακολουθήσουμε τις ραγδαίες εξελίξεις σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

Αυτή η πραγματικότητα ανατρέπεται μόνο με τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας και την ταχύτερη πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης. Προς αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Πρωτιά στη Μεσσηνία

Όπως στις Ευρωεκλογές του 2014 έτσι και στις φετινές ο Νίκος Ανδρουλάκης κατάκτησε την πρωτιά στην Μεσσηνία. Ο Κρητικός πολιτικός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Μεσσηνία αλλά έχει και συνεργάτες που δουλεύουν και τον στηρίζουν αποτελεσματικά και διαχρονικά, όπως δείχνουν και οι αριθμοί…

Ευχαριστήριο μήνυμα Νίκου Ανδρουλάκη για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές
To Top