ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχαριστίες Θεοφιλόπουλου για την συνεργασία και την στήριξη στην Π.Υ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΥΡΑΡΧΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Πυραρχος Κων. Θεοφιλοπουλος

Ο ικανός, ευγενής κι άξιος αξιωματικός της Π.Υ. Κώστας Θεοφιλόπουλος, που αποχώρησε από την Διοίκηση της υπηρεσίας, με γραπτή ανακοίνωση είχε μια καλή κουβέντα για όλους και δεν ξέχασε κανέναν.
Στην επιστολή του αναφέρει:
“Στις 15 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας. Πάνω απ’ όλους ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε υγεία και δύναμη για να μπορέσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου.
Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. κ. Χρυσόστομο που ήταν το πνευματικό μου στήριγμα σε κάθε δύσκολη στιγμή.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, από την Π.Υ Καλαμάτας, το Π.Κ. Μελιγαλά , το εθελοντικό Π.Κ. Πεταλιδίου, την Π.Υ. Γαργαλιάνων την Π.Υ. Αερολιμένα Καλαμάτας, την εθελοντική ομάδα ΓΑΙΑ, τις εθελοντικές ομάδες, τους Κυνηγετικούς Συλλόγους και όλους τους εθελοντές που κάθε στιγμή ήταν στο πλάι μου που με στήριξαν, παρά τις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η υπηρεσία και είμαι υπερήφανος γι ´ αυτούς.
Ευχαριστώ:
Την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας την κυρία Αντιπεριφερειάρχη,
Τους Δήμαρχους Καλαμάτας, Μεσσήνης, Οιχαλίας, Πύλου – Νέστορος, Δυτικής Μάνης και Τριφυλίας, καθώς και τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας για την υποστήριξη και την πολύ καλή συνεργασία.
Ευχαριστώ:
Τις Δικαστικές Αρχές, τον Διοικητή της 120 ΠΕΑ, τον Διοικητή του 9ου Συντάγματος Πεζικού, τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας, τον Λιμενάρχη Καλαμάτας, τον Δασάρχη Καλαμάτας τον Διευθυντή Δασών Μεσσηνίας και τον Διευθυντή Εφορείας Αρχαιοτήτων.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που με στήριξαν και ανέδειξαν το δύσκολο έργο της υπηρεσίας.
Ευχαριστώ όλους τους Μεσσήνιους που με αγκάλιασαν και μου έδωσαν την αγάπη τους.
Ο Θεός να σας έχει πάντα γερούς κι ευτυχισμένους.
Τέλος σας παρακαλώ να στηρίξετε τον νέο Διοικητή στο δύσκολο έργο του και να κάνει ότι μπορεί ο καθένας από τη μεριά του για να προστατέψει και αναδείξει αυτόν τον υπέροχο τόπο.
Θα σας θυμάμαι πάντα με αγάπη“!!!

Κωνσταντίνος Στ. Θεοφιλόπουλος
ΠΥΡΑΡΧΟΣ

Ευχαριστίες Θεοφιλόπουλου για την συνεργασία και την στήριξη στην Π.Υ.
To Top